Eventy

Walentynki 2018

Czy wiecie, że ten najbardziej romantyczny mostek w Sopocie znajduje się przy naszej ulicy – Obrońców Westerplatte?

Wszystkie Zakochane Pary zapraszamy na romantyczną kolację:

Burak / Chrzan / Mascarpone

Dorsz / Szpinak / Bisque z owoców morza / Polenta / Fenkuł

Schab cielęcy / Seler & Gruszka / Czarna Morwa

Malina / Czarny bez / Czekolada

Cena: 100 zł./osoba

Rezerwacje przyjmujemy mailowo: restauracja@projekt36.pl oraz telefonicznie: 512 540 300

Kolacja Sylwestrowa - zaPROJEKTuj z nami Nowy Rok!

Ten rok był dla nas naprawdę wyjątkowy – uczestnictwo w konkursie Wine&Food Noble Night, wyróżnienie w żółtym przewodniku Gault&Millau Polska – świętujemy zatem i PROJEKTujemy kolejne sukcesy!

Świętujcie z nami! Nasz Szef Kuchni Marcin Leszczyński i jego zespół na tę ostatnią noc w roku proponują:

Przystawka

Troć / Dzika róża / Gruszka / Andruty

Zupa

Pasternak / Wołowina / Ciecierzyca / Papryka wędzona

Danie główne

Antrykot cielęcy / Fioletowa marchew / Cebula perłowa / Brokuł / Czarna rzepa

Deser

Miód / Pyłek pszczeli / Skorzonera

Dodajemy do tego butelkę Prosecco na parę i witamy Nowy Rok w cudownych nastrojach :)

190 zł./osoba

Rezerwacji można dokonać telefonicznie: 512 540 300 lub mailowo: restauracja@projekt36.pl

Wine & Food Noble Night 2017

Nasi kucharze w tym roku dumnie reprezentowali Trójmiasto. Nie stanęli na podium, ale nasz dania zebrały dużo pochwał!

Konkurs Wine&Food Noble Night składa się z dwóch etapów. W pierwszej kolejność następuje selekcja nadesłanych zgłoszeń i wybór 12 finałowych restauracji. W trakcie kwalifikacji sprawdzana jest karta menu, dobór smaków, jakość obsługi, dbałość o aranżację wnętrza.

Natomiast w finale restauracje ocenia publiczność, która podczas kolacji degustacyjnej ma możliwość skosztować wszystkich propozycji z menu. Goście mają również niepowtarzalną okazję obserwować zespoły podczas gotowania, a nawet możliwość rozmowy z szefami. Osobna ocena należy do grona jury profesjonalnego, które ocenia dania nie znając autorów przygotowanych potraw. W skład kapituły wchodzą największe nazwiska świata kulinarnego, nagradzani szefowie kuchni, krytycy kulinarni, smakosze. W 2017 roku byli to: Adam Chrząstowski – przewodniczący, szef restauracji Ed Red, Andrea Camastra – szef kuchni w Senses, Paweł Oszczyk – szef kuchni w La Rotisserie, Karol Okrasa – szef kuchni Platter by Okrasa, Łukasz Budzik – laureat Wine&Food Noble Night 2016, Maciej Dobrzyniecki – Prezydent Akademii Gastronomicznej w Polsce.

It's Lunch Time!

Zapraszamy na lunche codziennie od 13 do 17, również w weekendy!

Halloween - Kolacja w Ciemnosci

Jak smakuje jedzenie, którego nie widzimy?
Jakie towarzyszą nam przy tym emocje?

W Halloween wyostrzamy zmysły i bawimy się smakiem.
Po raz kolejny przygotujemy dla Was kolację w całkowitej ciemności.

Menu niech pozostanie zagadką. Jesteśmy ciekawi czy zgadniecie co podamy.

Proponujemy 3 daniową kolację. Na początek mroczny halloweenowy drink ;)

Cena: 100 zł od osoby.

Termin: sobota 28 października, godz. 19

Kontakt:
Tel.: 512 540 300
e-mail: restauracja@projekt36.pl

Wieczór Konesera

Wieczór Konesera

Walentynki 2017

Walentynki 2017

Kolacja Sylwestrowa

Kolacja Sylwestrowa

Jesienne menu w Projekcie 36

Jesienne menu w Projekcie 36

Halloweenowa kolacja w ciemności

Halloweenowa kolacja w ciemności